Tapahtuu Espoossa

Espoon kaupungin sivuilta löytyy paljon tarpeellista tietoa tapahtumista ja palveluista.
Tästä linkistä kaupungin sivustolle.

Elinvoimaa ikääntyville -ohjelma

Ohjelman tavoite on tehdä Espoosta entistäkin parempi paikka ikääntyville. Hyvinvointi, terveys ja toimintakyky parantavat ikääntyvien espoolaisten elämänlaatua, lisäävät omatoimisuutta ja vähentävät tai myöhentävät riippuvuutta ulkopuolisesta avusta. Kehitämme palveluja yhdessä espoolaisten seniorien ja heidän läheistensä kanssa.

Lisää tietoa tästä linkistä.

Hyvinvointikurssi espoolaisille senioreille

Tule mukaan kuulemaan, kokemaan ja tekemään itse ja yhdessä!

Teemoina ovat ravitsemus, kodin turvallisuus, sosiaaliset suhteet ja liikunta. Ryhmäläiset arvioivat omaa arkeaan ja voivat tehdä tämän pohjalta muutoksia elämäänsä. Osallistujat saattavat saada myös hyviä vinkkejä ja tukea toisistaan. Ryhmän järjestää Espoon kaupungin vanhusten palvelut, ja se on maksuton.

Lue lisää tästä.

______________

Teatteri Hevosenkenkä / Lelumuseo Hevosenkenkä

Espoon omat kulttuurihelmet Teatteri Hevosenkenkä ja Lelumuseo Hevosenkenkä tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille.

Teatteri Hevosenkenkä toimii historiallisessa miljöössä Espoon Juhannusmäessä. Teatteritiloissa on myös viihtyisä kahvio sekä näyttelytila, jossa voi tutustua nukke-, lavaste- ja leluaarteista koottuihin vaihtuviin näyttelyihin. Siellä voi myös osallistua työpajoihin ja kursseihin, joita järjestetään sekä aikuisille että lapsille. Syksyn ohjelmistossa on hurmaavia klassikoita 2-700 –vuotiaille. Ohjelmistoon voi tutustua tästä.

Lelumuseo Hevosenkenkä toimii WeeGee-talossa Tapiolassa. Perusnäyttelyssä tutustutaan suomalaisten lelujen ja leikin historiaan 1800-luvun lopulta nykypäivään. Museo järjestää vuosittain myös erikoisnäyttelyitä, kerää leluja ja kartuttaa kokoelmiaan tulevien sukupolvien iloksi ja opiksi sekä järjestää opastuksia ja työpajoja kaikenikäisille.

_________________